fbpx

Parteneri

cursuri-web-design

Concept Web

Partener Principal
Agentie Web Design & Online Marketing
Concept Web este o agentie de Web Design si Online Maketing, succesul de pana acum il datoreaza conceptului inovator de lucru intr-un sistem real-time, in care clientul urmareste dezvoltarea proiectelor online, in timp real. Nu in ultimul rand, programul de training si sistemul de management pe departamente interconectate dar independente ca si functionare, au cantarit mult in dezvoltatea companiei Concept Web in ultimii 8 ani.
cursuri-web-design

Google Partner

Partener
Filiala Google
Statutul de Google Partner demonstreaza ca compania partenera, indeplineste cerintele de cheltuieli pentru Google Ads, a obținut o crestere a venitului pentru agentie si clienti si a sustinut si crescut baza de clienti. Statutul de Google Partner ii asigura companiei acces la un numar nelimitat de beneficii si este la curent cu cele mai recente informatii despre produse.
cursuri-web-design

Work & Play

Partener
Agentie Training & Management
Dorim sa impartasim experientele noastre si sa va facilitam munca depusa zilnic, impreuna putem realiza lucruri marete. Cursurile se bazeaza pe experientele din viata reala si sunt in stransa legatura cu vanzarile din Romania. Trebuie retinut faptul ca indiferent de ceea ce facem, ceea ce exprimam prin limbaj verbal si nonverbal, un gest, un zambet presarat intr-o discutie inseamna o imagine bine vanduta.
cursuri-web-design

Design94

Partener
Agentie Web Design & Graphic Design
Design94 ofera servicii complete de web design in Bucuresti / Romania si servicii conexe intr-un mediu dinamic, competitiv si optim pentru performanta. Peste 200 de clienti, +300 proiecte realizate in doar 3 ani de zile dovedesc astazi ca am mizat pe alegerea corecta pentru clientii nostri.
cursuri-web-design

360i

Partener
Agentie Marketing Automation
Prin automatizarea proceselor de marketing, websiteul tau va lucra de luni pana duminica, 24/24, devenind in fiecare zi mai inteligent, prin procesarea datelor, a interactiunii client – website, aducand ofertele mai aproape de clienti si construind o relatie pe termen lung.
cursuri viitoare
Web Design, Promovare Facebook & Google – 745lei / luna
  • ianuarie 20, 2020
  • Luni - Miercuri - Vineri: 18:00 - 20:00
  • Bd Dacia Nr. 179, Etaj 1 - Craiova
cum va putem ajuta?

Contactati-ne daca aveti intrebari in legatura cu programa Concept Web Academy sau daca doriti mai multe informatii despre cursurile noastre.

Vrei sa afli mai multe despre cursurile Concept Web Academy?