fbpx

Web Design, Promovare Facebook & Google – 745lei / luna

 • ianuarie 20 - martie 27, 2020
 • Luni - Miercuri - Vineri: 18:00 - 20:00
 • Bd Dacia Nr. 179, Etaj 1 - Craiova
 • +40 774 453 500

Avantajele absolvirii acestui curs!

DIPLOMA & SCRISOARE DE RECOMANDARE DIN PARTEA CONCEPT WEB ACADEMY.

DOBANDIREA UNOR CUNOSTINTE DE ANI DE ZILE CARE SE OBTIN IN DOAR CATEVA LUNI.

PREGATIREA DE INTERVIU PENTRU A PUTEA OBTINE UN JOB POTRIVIT APTIUTUDINILOR DOBANDITE.

POSIBILITATEA DE ANGAJARE LA UNUL DIN PARTENERII CONCEPT WEB ACADEMY.

Despre Curs

Acest curs se adreseaza persoanelor care isi dorescu o cariera in web design si marketing online sau care vor sa invete cum sa isi promoveze afacerea in mediul online.

In cadrul cursului vei invata modurile de creare ale website-urilor si magazinelor online, abordand mai intai partea teoretica, iar apoi lucrul cu instrumentele concrete de creare, continuand cu optimizarea acestora prin SEO. Vei crea website-uri si magazine online cu ajutorul platformelor WordPress.

Pe langa acestea, vei invata tipurile de campanii online si cum sa le creezi (Promovare Google Ads, Online Reputation Management, SMO, Facebook si Instagram Marketing), toate avand un singur scop, acela de a promova corect, intr-o maniera pozitiva o companie si de a crea un brand in mediul online.

Pret: 745 lei 949 lei/ luna – Durata Cursului 2 luni / 10 saptamani

 

Programa cursului o regasesti mai jos, pentru fiecare saptamana individuala.

 • 6:00 PM — 8:00 PM
  Luni - Miercuri - Vineri / Bd. Dacia Nr. 179, Etaj 1
  Saptamana 1-2
  In primele 2 saptamani vei invata informatiile generale, Crearea unui Wireframe pentru un website sau magazin online si elementele generale din panoul de control cPanel (Hosting) si ne vom acomoda cu cele mai cunoscute platforme din lume (WORDPRESS), vom continua cu introducerea si elementele de Web Design. Vei invata prin realizarea de exemple practice.
 • 6:00 PM — 8:00 PM
  Luni - Miercuri - Vineri / Bd. Dacia Nr. 179, Etaj 1
  Saptamana 3-5
  In cea de-a doua partea a cursului de Web Design vom incepe cu crearea unui Site de Prezentare prin platforma Wordpress si vom invata despre Optimizarea SEO si cum ajungem cu site-ul nostru in prima pagina Google. Vei invata prin realizarea de exemple practice.
 • 6:00 PM — 8:00 PM
  Luni - Miercuri - Vineri / Bd Dacia Nr. 179, Etaj 1
  Saptamana 6-8
  In cea de-a 6-a saptamana vom incepe cu bazele marketing-ului online si cu diferitele instrumente disponibile. Facebook si Instagram - Introducerea si principiile acestor instrumente. Vom parcurge bazele de promovare prin Facebook si Instagram, conceperea unei strategii de promovare bazate pe specificul retelei, precum si implementarea unui plan de promovare concret. Campania de Facebook si Instagram va fi realizata prin exemple practice.
 • 6:00 PM — 8:00 PM
  Luni - Miercuri - Vineri / Bd Dacia Nr. 179, Etaj 1
  Saptamana 9-10
  In ultimele doua sptamani vom incheia cu Google – Introducere, principii de functionare, Promovare Google Ads. Vom intelege principiile de baza din spatele functionarii Google Ads, vom detalia instrumentele disponibile si vom crea un plan de campanie Google Ads. Campania de Google Ads va fi realizata prin exemple practice.

INSCRIERE CURS - 745 lei / luna

Prin utilizarea acestui formular sunteti de acord cu stocarea si manipularea datelor dvs. pe acest website.