fbpx

Ideile bune incep cu o cafea buna!

Industria web este inca una in plina expansiune in Romania dar si restul tarilor. Cu adevarat uimitoare este viteza cu care lucrurile se desfasoara si complexitatea pe care o poate atinge domeniul web. Iar in spatele tuturor acestor lucruri se afla oameni, nu masinarii cu doua capete si zeci de metri de circuite electrice. Fiind oameni, developerii, caci despre ei este vorba, sunt expusi la randul lor la diferiti factori precum stresul, rutina sau greselile, cu toate acestea, rolul lor in intreaga “lume” a web design-ului este esential, daca nu chiar central, asa ca ideile cu adevarat stralucitoare nu pot aparea decat din niste minti cat mai linistite si concentrate strict pe ceea ce au de facut.

Toate ideile incep de dimineata. Mai precis, de la CAFEA, caci despre ea este vorba in acest articol. Un programator fericit si gata de lucru are o cana aburinda cu cafea in fiecare dimineata. Poate parea un stereotip, insa rar am vazut developeri care nu consuma cantitati medii-mari de cafea.

Cafeaua este o bautura care nu se va demoda niciodata! Savoarea, gustul inconfundabil si proprietatile sale o recomanda si au transformat-o in cea mai consumata bautura din lume.

Astazi cafeaua este deja parte din cultura si traditia societatilor moderne! Cand spunem “cafea” ne putem gandi la o mie de lucruri, situatii si stari: de la ceasca aburinda si cu un miros irezistibil, pana la discutiile interminabile cu oamenii dragi intr-o cafenea cocheta sau de ce nu la cafeaua de dimineata din fata calculatorului.

Indiscutabil, cafeaua e mai mult decat o simpla bautura, iar din acest motiv merita sa aiba un loc special in industria web in plina expansiune.

sursa: conceptweb.roLasă un răspuns