fbpx

Provocarea Antreprenorilor

Despre "Provocarea Antreprenorilor"

Sondajul “Provocarea Antreprenorilor” a fost creat de catre echipa Concept Web Academy si lansat pentru o luna de zile. Sondajul abordeaza o serie de teme si subiecte din punct de vedere al angajatorilor si se asteapta sa fie completat de cat mai multi antreprenori din intreaga tara

Care este scopul?

Sondajul isi propune sa afle care sunt nevoile antreprenorilor de pe piata muncii si cum am putea ulterior contribui la dezvoltarea acestor afaceri. El mai are scopul si de a afla cum pot angajatorii sa isi motiveze angajatii de a ramane cat mai mult timp in firma acestora.

De ce?

In Romania sunt undeva la peste 776,000 de firme active pe piata muncii, firme care ar putea sa se dezvolte tot mai mult daca ar avea personalul potrivit in afacerile sale.

Dorim sa aflam cati angajatori sunt deschisi sa investeasca in personalul lor. Devenid specializati in tot ceea ce fac, pot crea noi locuri de munca pentru un personal nou care sa invete si sa dezvolte si ei la randul lor firma respectiva.

Ce facem?

Asadar lansam o provocare catre toti angajatorii romani spre a completa acest sondaj!

Pentru a stimula participantii sa completeze acest chestionar, oferim cateva premii atractive, iar dupa finalizarea perioadei de colectare ale raspunsurilor si desemnarea castigatorilor, vom analiza si interpreta intr-un mod foarte sarguincios toate raspunsurile.

Cand?

Sondajul se va desfasura in perioada mai-iunie 2019. Dupa colectarea raspunsurilor si analiza acestora, vom face publice rezultatele pana la sfarsitul lunii iulie 2019.

Ce facem cu rezultatele?

Dupa ce vom analiza si interpreta raspunsurile, le vom face cunoscute atat participantilor cat si mass-mediei, acestea fiindu-le de ajutor si celor carora doresc sa isi deschida de curand un business.

Completeaza acum sondajul Provocarea Antreprenorilor!