fbpx

Website profesional sau e suficienta pagina de Facebook?

Un website profesional este, cu certitudine, instrumentul principal pentru toate canalele de marketing, insa si paginile social media joaca un rol esential in captarea traficului. Atata timp cat un website profesional nu poate capta tot traficul si audienta, este important sa existi in toate zonele unde potentialii clienti petrec timp, precum Facebook, Twitter, Instagram etc.

Pe de alta parte, pe paginile de socializare oamenii nu au acces la toate informatiile si detaliile unei companii, ci sunt directionati spre pagina web. Din acest motiv este foarte important ca aceste doua instrumente de marketing sa colaboreze impreuna pentru un rezultat optim.

Iata cum poti optine rezultatele dorite combinand website-ul cu pagina de Facebook.

1. Promoveaza-ti website-ul pe pagina de Facebook

Crearea unei pagini de Facebook sau pe orice alta retea de socializare este simpla. Multi propritari uita insa sa afiseze link-ul ce duce spre website. Prin accesarea link-ului direct de pe pagina de socializare, creste traficul pe site

2. Integreaza butoane cu paginile de socializare pe website

Butoanele sau icon-urile colorate de pe website-uri sunt, de obicei, plugin-uri ce duc spre paginile de socializare. Prin intermediul acestora poti ajunge direct pe pagina sau poti impartasi continutul si pe pagina ta. Acestea ofera acces la o varietate de retele sociale.

Pictogramele trebuie sa fie diferite una fata de cealalta si sa reliefeze pagina de socializare spre care duce, astfel incat utilizatorii sa poata determina cu usurinta profilul companiei.

3. Afiseaza feed-uri de Facebook pe un website profesional

Un Facebook feed afiseaza cele mai recente postari pe pagina sociala, in timp real. in schimb, pe un perete Twitter, se poate vizualiza orice activitate a profilului, ce poate include tweet-uri, retweets sau orice alte mentiuni. Cu ajutorul acestora utilizatorii pot fi la curent cu ultimele noutati.

Prin urmare, pentru un business, este recomandat website-ul ca prezentare oficiala, generala si credibila si, suplimentar, pagini pe conturile de socializare. insa, aceste canale de captare a traficului trebuie sa functioneze impreuna, nu este suficient doar un website profesional sau doar o pagina de Facebook. Nu in ultimul rand, este de mentionat faptul ca, printr-un website profesional nu captezi doar traficul direct, ci si cel de pe motoarele de cautare precum google.

Concept Web ofera toate instrumentele necesare crearii si administrarii unui website profesional– de la inregistrare domenii, servicii de gazduire, certificate SSL pentru a spori securitatea, pana la platforme profesionale si promovare online.

sursa: conceptweb.roLasă un răspuns